Webbhotell

Välj ett billigt webbhotell

När man ska skapa en hemsida för första gången finns det mycket man behöver tänka på. De flesta har inte kunskapen som krävs för att bygga en hemsida från grunden och ännu mindre att skapa en server som denna kan vila på och som dessutom har ständig uppkoppling till internet. Därför kan det för de allra flesta vara ett bra alternativ att vända sig till ett webbhotell. Dessa kommer nämligen att förse dig med en server som ständigt är uppkopplad till internet, ofta har de webbhotell som finns ett flertal servrar så att din hemsida aldrig ligger nedkopplad. Dessutom erbjuder många av dem ett redigeringsprogramm som du kan bygga din hemsida direkt i. Det är mycket enklare att bygga en hemsida i ett av dessa program istället för att bygga en hemsida från grunden, då måste du istället lära dig hur CSS fungerar. CSS är mycket avancerat och något som kan ta flera år att lära sig. Därav väljer de allra flesta när de är i behov av en hemsida att vända sig till ett billigt webbhotell, när du gör det blir dessutom ditt jobb mycket enklare.

Skapa en professionell hemsida

Med hjälp av de verktyg som finns tillgängliga idag kan nästan vem som helst skapa en professionell hemsida utan att kunna grunderna i hemsidebygge. Tack vare detta kan du som har ett företag spara mycket pengar på att inte anlita någon som bygger din hemsida åt dig. Istället kan du göra detta på egen hand och ingen kommer att ana att du har gjort den själv. Det finns många mallar att välja mellan och därefter behöver du endast anpassa hemsidan efter ditt företag och den stil som ni vill förmedla. Detta är även ett passande alternativ för bloggare som vill ha en egen domän eller för någon som endast vill skapa en hemsida om ett ämne som de anser vara aktuellt. Oavsett vad du är i behov av så finns verktygen tillgängliga för dig online och du bör börja med ett billigt webbhotell.

One.com

One.com är ett mycket bra alternativ för dig som vill ha ett riktigt enkelt redigeringsprogram och många mallar att välja mellan. Du kan även direkt via one.com köpa din domän vilket gör det ännu smidigare för dig när du vill komma igång. One.com kommer att kosta dig 20 kronor per månad och därav är det lika billigt att ha en hemsida som ligger på deras servrar som det är att köpa en kaffe på pressbyrån. Du får dessutom otroligt mycket för pengarna, bland annat ser de till att erbjuda dig dygnetruntsupport om det är något du skulle behöva hjälp med.

Egensajt.se

Egensajt.se erbjuder dig ett webbhotell för 29 kronor i månaden. Tanken med denna hemsida är att du endast ska betala för vad du använder, fördelen med detta system är att du enkelt kan köpa till det du kan tänkas behöva i framtiden. Genom att välja en hemsida som egensajt.se tillåter du därför din hemsida att ha möjlighet att utvecklas i den takt det behövs.